ON A JOURNEY
Disclaimer

Disclaimer

Goed om te weten

Teksten en foto’s

Alle teksten en foto’s op Onajourney.nl heb ik zelf geschreven en gemaakt. Hier rust auteursrecht op. Het is daarom niet toestaan om zonder toestemming tekst en/of beeld over te nemen. Indien je toestemming wilt vragen voor het gebruik van foto’s en/of tekst dan kun je een e-mail sturen naar: esmeralda@onajourney.nl.

Inhoud

Op Onajourney.nl schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wat ik graag met jou wil delen. De meeste artikelen op deze website gaan over mijn persoonlijke ervaringen en daarnaast deel ik mijn persoonlijke tips. Ik hoop je met deze informatie te inspireren. Hoewel ik erg veel aandacht besteed aan de content op deze website en ernaar streef om correcte informatie te delen, kan ik niet garanderen dat alle content ten alle tijden juist en volledig is. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van onjuistheden en/of onvolledigheden op mijn website. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Daarnaast behoud ik me het recht om de informatie op deze website te wijzigen zonder kennisgeving vooraf.

Mocht je een foutje tegenkomen op de website en/of onjuiste informatie dan kun je contact opnemen via esmeralda@onajourney.nl.