On a Journey.nl is weer live!
On a Journey.nl is weer live!

On a Journey.nl is weer live!

YES! Daar is ie dan. Mijn website is eindelijk weer online! Oh wat ben ik blij en stiekem ook wel een beetje trots. Het heeft even geduurd. Bloed, zweet en tranen zullen we maar zeggen 😉

Geweldig dat jij je weg hebt kunnen vinden naar deze website. Wat leuk dat je er bent! Welkom op On a Journey.nl.

On a Journey – op reis

Wat kun je op On a Journey.nl vinden? Alles wat ik zelf leuk vind. Ik krijg vaak vragen als: ‘Es, weet jij nog een leuke plek om te lunchen of te dineren? Heb je tips voor mijn eerste backpacktrip? Hoe bereid jij je voor op een reis?

Je vindt hier alles over mijn avonturen – groot en klein – en ik deel hier graag mijn favoriete hotspots en andere tips met jou. Op mijn Instagram kan ik niet alles kwijt. Ik schrijf graag uitgebreid en ben graag volledig. Hier op mijn website heb ik daar de ruimte voor.

My journey en your journey
Bovenin vind je twee hoofdmenu’s: my journey en your journey. Ik heb hiervoor gekozen, omdat dit 1. natuurlijk perfect bij de naam van mijn website past en 2. omdat ik zowel mijn eigen ‘reis’ met jullie wil delen als jullie wil inspireren om zelf op avontuur te gaan. Bij my journey vind je al mijn blogs: verhalen van mijzelf en avonturen die ik zelf heb beleefd en die ik graag met je deel. Je kunt het zien als een online dagboek. Bij your journey vind je alles wat ik speciaal voor jullie geschreven heb. Ik geef hier tips over reizen, hotspots, natuur en lifestyle. Van een gave hotspot die ik ontdekt heb tot tips voor een weekend naar de Biesbosch. Van lange wereldreizen tot een weekend Parijs. Van natuur tot stedentrips.

Layout en inhoud

Alles wat je hier ziet en leest is gemaakt door mijzelf. De layout, de tekst, de foto’s. De kleuren. Ik heb me laten inspireren door mijn liefde voor de natuur. Vandaar dat je veel kleuren groen tegenkomt op deze website. Als extra kleur zie je de kleur lila. Naast dat ik dit een mooie kleur vind, vind ik dit ook een leuke combi met het groen. Een beetje net zoals een plant in een roze (of lila haha) pot 🙂

Bloggen, fotograferen en social media

In mijn tienerjaren zat ik al veel achter de computer en dit resulteerde in een persoonlijke blog en een best grote fansite (in de tijd van Idols haha).  Heerlijk vond ik het toen al om bezig te zijn met tekst en beeld. Toch verdween dit naar de achtergrond zodra ik de grens overging (een jaar Parijs) en het veel te druk had met mijn studentenleven in het gezellige Leeuwarden. Mijn persoonlijke blog verslofte maar maakte plaats voor reisverslagen op Waarbenjij.nu. Hierna begon ik met Instagram. Hier kwamen veel van mijn passies samen: reizen, schrijven, fotograferen en nieuwe plekken ontdekken. Net voor en tijdens mijn tweede lange reis pakte ik het schrijven op deze blog weer op. Helaas blijkt altijd dat je er op reis toch wat minder tijd voor hebt (solo reizen = nieuwe mensen (willen) ontmoeten = geen tijd om te schrijven).

Nu, weer een paar jaar later, heb ik er echt tijd in geïnvesteerd. Ik heb hard gewerkt aan een nieuwe layout, heb nagedacht over wat ik dan wil delen en waarover ik wil schrijven. Dit keer is het geen reisblog. Ook geen persoonlijke blog. Nee, het is eigenlijk een blog over alles wat ik leuk vind. Een blog over de reis die ik maak in het leven én tips voor jouw eigen ‘reis’.

Het heeft wel even geduurd. Het proces van de layout en het schrijven. En ja wanneer is zo’n website nou klaar? Klaar om live te gaan? Klaar om te delen met de rest van de wereld? Nou dat moment is nu! Ik heb er zoveel zin in om wat er nu staat met jullie te delen en gaandeweg zullen er steeds meer blogs op deze website verschijnen.

Nieuwe blogs en oude blogs

Er staan al aardig wat nieuwe blogs klaar om te lezen en je kunt natuurlijk ook mijn eerder geschreven reisblogs lezen. Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn website vinden, dus als je het leuk vindt: laat vooral een comment achter hieronder!

Ook op Instagram

Verder blijf ik natuurlijk ook actief op mijn Instagram: @onajourneynl. Zodra er een nieuwe blog hier verschijnt dan deel ik deze ook op mijn Instagram.

Ik wens jullie heel veel veel plezier op mijn website.

Liefs, Esmeralda

P.S. Wil je gelijk meer over mij weten? Ga dan naar deze pagina.

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *