Studio Unfolded: een stijlvolle mini oase middenin Rotterdam-centrum
Studio Unfolded: een stijlvolle mini oase middenin Rotterdam-centrum

Studio Unfolded: een stijlvolle mini oase middenin Rotterdam-centrum

Minimalistisch, arty en smaakvol: Studio Unfolded is een mini oase middenin Rotterdam-centrum. Een fijne break gedurende jouw dagje Rotterdam of de perfecte plek voor een rustige zondagmiddag.

Deze hotspot is er niet zomaar één. Stijl is hier het codewoord.

Eten dat er perfect esthetisch uitziet. Kun jij er ook zo van genieten?

Eetbare kunstwerkjes in een minimalistische setting

Bij Studio Unfolded geniet je van heerlijke ontbijt-, brunch- of lunchgerechten die eruit zien als ware kunstwerkjes. Eigenaresse Sophia van den Hoek, een fotografe met veel gevoel voor stijl, stylede zelf deze hotspot: een studio, koffiebar en shop in één. Sophia is gek op natuurlijk licht en dit is zeker terug te zien in de zaak. Naast het natuurlijke licht door de grote raampartij is het kleurenpalet in de studio ook heel naturel. In het minimalistische interieur komen veel aardetinten terug.

Ik spotte deze plek op Instagram en sloeg ‘m gelijk op in mijn ‘hotspots’ mapje. De gerechten zijn een lust voor het oog en ik dacht alleen maar: hier moet ik heen! Ik genoot van één van de meest instagrammable gerechtjes van Studio Unfolded. Labneh met dukkah. Het was erg smaakvol. Ook de cappuccino en huisgemaakt ijsthee waren goed. Naast labneh bestel je hier ook heerlijke andere gerechten zoals yoghurt met vers fruit en huisgemaakte granola, kimchi tosti’s, burrata, pompoen-linzensoep en meer.

De studio is klein maar fijn, met een paar tafeltjes. Naast ontbijten, lunch en koffie drinken kun je hier ook mooie woonaccessoires kopen. Ook in dit assortiment komt het minimalistische en kunstzinnige terug. Aan aardetinten ook geen gebrek 😉

Aan de achterkant van de zaak vind je ook een tuin. Dit lijkt me met mooi weer een heerlijke plek om te zitten. Ik ga snel eens terug als de zon schijnt!

Deze gerechten zien eruit als kleine kunstwerken, nietwaar?

Je vindt Studio Unfolded aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam.

Studio Unfolded | @studiounfolded
Ontbijt | Lunch | Koffie | Shop | Budget: €€
Nieuwe Binnenweg 305A, Rotterdam

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *