ON A JOURNEY
On a Journey

On a Journey

Ik doe graag (nieuwe) dingen. Bezoek graag nieuwe plekken. Ontmoet graag nieuwe mensen. Deze passies en interesses deel ik graag met jou. Ik ga graag op ontdekkingstocht. Jij ook?
Esmeralda duinen - Settia

Foto door Settia Tin

De naam van deze website – bedacht door mijn moeder – slaat natuurlijk vooral op ‘het onderweg zijn op reis’. Iets waar ik zelf ontzettend van geniet. Ik houd van (lange) reizen naar onbekende plekken. Ik groei hierdoor als persoon en heb veel geleerd van mijn reizen. Ik weet beter wat ik zelf belangrijk vind en wil.

Op On a Journey focus ik op de mooie dingen in het leven. Dingen die energie geven. Zelf ga ik graag op avontuur. Ik hou ervan om (nieuwe) dingen te doen. Bezoek nieuwe plaatsen. Leer graag nieuwe dingen. Ontmoet graag nieuwe mensen. Deze passies en interesses deel ik graag met jou. Mooie plekken vind je vaak al bij je om de hoek. Ga eens naar een museum in je eigen stad. Neem een duik in de zee – gewoon na een lange werkdag. Of verken een stad waar je nog niet eerder bent geweest. Dit zijn kleine dingen, maar deze nieuwe dingen voelen al snel als een (klein) avontuur. En dat gewoon doordeweeks, of in het weekend!

Naast het reizen opzich, kan ‘On A Journey’ ook in een andere context worden gezien. Of je nou van reizen houdt of niet; we zijn allemaal op reis. That’s life. Ook dáár gaat deze website over. On A Journey is voor iedereen toepasselijk is, in welke vorm dan ook. Iedereen probeert op zijn of haar manier zijn hart en pad te volgen. Welke baan past bij je? Op welke plek voel je je thuis? Is dat in een dorp of in een stad? We are all on a journey.

Er is niets leukers dan anderen enthousiast te maken over mooie plekken (reizen!), hotspots of andere leuke ervaringen. Ik neem je graag mee op reis. Op een reis van leuke ervaringen.