On a Journey
On a Journey

On a Journey

Iedereen maakt eigenlijk een reis in zijn leven. Het leven bestaat uit verschillende periodes, levenslessen, je leert steeds nieuwe dingen, er komen en gaan nieuwe mensen en je weet steeds beter wat je leuk vind of waar je goed in bent.

De naam van mijn blog, bedacht door mijn moeder, slaat natuurlijk vooral op ‘het onderweg zijn op reis’. Iets waar ik ontzettend van geniet. Ik houd van nieuwe avonturen, culturen, indrukken, nieuwe mensen. Ik groei hierdoor als persoon en heb veel geleerd van mijn reizen. Ik weet beter wat ik zelf belangrijk vind en wil. Naast het reizen opzich kan ‘On A Journey’ ook in een andere context worden gezien. Ook dáár gaat mijn blog over.

Ik denk dat de naam On A Journey voor iedereen toepasselijk is, in welke vorm dan ook. Iedereen probeert op zijn of haar manier zijn hart en pad te volgen. Welke baan past bij je? Op welke plek voel je je thuis? Is dat in een dorp of in een stad? We are all on a journey.

Eén ding weet ik inmiddels wel. Volg je hart. Luister naar je eigen gevoel en doe waar je blij van wordt. Alleen dan word je echt gelukkig. En soms.. moet je ook gewoon meegaan met de ‘flow’. Wacht gewoon af en zie wat er op je pad komt of waar je terecht komt.