Behind On A Journey

On A Journey.

Iedereen maakt eigenlijk een reis in zijn leven. Het leven bestaat uit verschillende periodes, levenslessen, je leert steeds nieuwe dingen, er komen en gaan nieuwe mensen.

De naam van mijn blog, bedacht door mijn inspirerende mama, slaat natuurlijk vooral op ‘het onderweg zijn op reis’. Iets waar ik ontzettend van geniet. Ik hou van nieuwe avonturen, culturen, indrukken, nieuwe mensen. Ik groei hierdoor als persoon en ben door mijn reizen het leven meer gaan waarderen. Ik weet beter wat ik zelf belangrijk vind en wil. Naast het reizen opzich kan ‘On A Journey’ ook in een andere context worden gezien. Ook dáár gaat mijn blog over.

Ik denk dat de naam On A Journey voor iedereen toepasselijk is, in welke vorm dan ook. Ik ben een gevoelig persoon, denk veel na over het leven. Welke baan past nou echt bij mij? Op welke plek hoor ik thuis? Is het toch het dorp waar ik vandaan kom, of toch in een grote stad? Zal ik later in het buitenland belanden? Zal ik toch weer een mooie reis gaan maken of moet ik nu toch wel echt aan mijn ‘carrière’ gaan werken? Allemaal dingen die op dit moment door mijn hoofd gaan. Wat ik hiermee bedoel: we are all on a journey.

Eén ding weet ik inmiddels wel. Volg je hart. Luister naar je eigen gevoel en doe waar je blij van wordt. Alleen dan word je echt gelukkig. En soms.. moet je ook gewoon meegaan met de ‘flow’. Wacht gewoon af en zie wat er op je pad komt of waar je terecht komt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.