Salut! Geweldig dat jij je weg hebt kunnen vinden naar deze blog. Wat leuk dat je er bent! Welkom op On a Journey.nl 🙂 Ik ben Esmeralda, begin dertig en ik schrijf en fotografeer graag. Over alles wat ik leuk vind. Deze blog gaat over het maken van een reis – in brede zin. Van het maken van grote reizen tot een weekendje weg in eigen land. Van het einde van de wereld tot de liefde voor mijn eigen stad Den Haag. Maar ook over de reis die we allemaal maken. In het leven. Ik deel hier met heel veel plezier mijn avonturen – groot en klein –, mijn favoriete hotspots en andere tips met jou.

Van toen tot nu
In mijn tienerjaren zat ik al veel achter de computer en dit resulteerde in een persoonlijke blog en een best grote fansite (in de tijd van Idols haha).  Heerlijk vond ik het toen al om bezig te zijn met tekst en beeld. Ook vond ik het toen al heel leuk om ‘website’s te bouwen’. Lekker úren bezig zijn in WordPress. Daar heb ik bij het maken van deze blog ook veel plezier aan gehad 🙂 Het website bouwen en bloggen verdween naar de achtergrond zodra ik de grens overging (een jaar Parijs) en het veel te druk had met mijn studentenleven in het gezellige Leeuwarden. Na vele reizen ben ik nu alweer een aantal jaar terug in Nederland en vond ik het tijd om deze blog nieuw leven in te blazen.. IK BEN TERUG! Yay! En dit keer heb ik er echt tijd in geïnvesteerd. Ik heb hard gewerkt aan een nieuwe layout, heb nagedacht over wat ik wil delen en waarover ik wil schrijven. Natuurlijk deel ik hier wat ik zelf leuk en belangrijk vind en ik hoop jou zo te inspireren.

Ik kijk graag terug op momenten. Met schrijven en fotograferen houd je je herinneringen levend. Deze blog is er om mooie momenten te delen.

meer over mij

ik ben
gevoelig, graag onder de
mensen, nieuwsgierig, reislustig
enthousiast, onrustig,
natuurliefhebber,
slecht in keuzes maken
ik spreek
vloeiend Nederlands en Engels,
redelijk goed Frans
en een beetje Duits en Spaans
ik vind belangrijk
familie en vrienden, aandacht
voor elkaar, aandacht voor het
milieu, vrijheid
ik woonde eerder in
‘s-Gravenzande, Parijs,
Leeuwarden, Amsterdam
en Den Haag
ik houd van
natuur, Frankrijk, fotografie,
avontuur, buiten zijn, strand,
Den Haag, reizen, uit eten, dieren,
Instagram, bloggen en planten
ik droom van
een koophuis, werkend reizen,
een tiny house, een eigen tuin
ik verbleef langere tijd in
Zuid-Adfrika (3 maanden)
Zuid-Oost Azië (7 maanden)
Nieuw-Zeeland (3 maanden)
Australië (3 maanden)
ik probeer
mijn hart te volgen en
te doen wat ik leuk vind
in mijn vrije tijd
ga ik er graag op uit, ben ik graag
creatief bezig (fotografie/bloggen),
zit ik veel op Instagram,
ben ik in een restaurant te vinden
of in de natuur

Ben je nieuw hier en wil je meer van me weten? Lees dan één van deze blogs. Heb je een vraag of wil je samenwerken? Bekijk dan deze pagina of vul het contactformulier hier in. Wil je iets anders leuks met me delen? Stuur dan een berichtje op Instagram: @onajourney