Salut! Geweldig dat jij je weg hebt kunnen vinden naar deze blog. Wat leuk dat je er bent! Welkom op On a Journey.nl 🙂 Ik ben Esmeralda, begin dertig en ik schrijf en fotografeer graag. Ik leg alles vast wat ik leuk vind. Deze blog gaat over het maken van een reis – in brede zin. Van het maken van grote reizen tot een weekendje weg in eigen land. Van het einde van de wereld tot de liefde voor mijn eigen stad Den Haag. Maar ook over de reis die we allemaal maken in het leven.

Place des Vosges Parijs

Van toen tot nu
In mijn tienerjaren zat ik al veel achter de computer en dit resulteerde in een persoonlijke blog en een best grote fansite (in de tijd van Idols haha).  Heerlijk vond ik het toen al om bezig te zijn met tekst en beeld. Ook vond ik het toen al heel leuk om ‘website’s te bouwen’. Lekker úren bezig zijn in WordPress. Daar heb ik bij het maken van deze blog ook veel plezier aan gehad 🙂 Het website bouwen en bloggen verdween naar de achtergrond zodra ik de grens overging (een jaar Parijs) en het veel te druk had met mijn studentenleven in het gezellige Leeuwarden. Na vele reizen ben ik nu alweer een aantal jaar terug in Nederland en vond ik het tijd om deze blog nieuw leven in te blazen.. IK BEN TERUG! Yay! En dit keer heb ik er echt tijd in geïnvesteerd. Ik heb hard gewerkt aan een nieuwe layout, heb nagedacht over wat ik wil delen en waarover ik wil schrijven. Natuurlijk deel ik hier wat ik zelf leuk en belangrijk vind en ik hoop jou zo te inspireren.

Ik kijk graag terug op momenten. Met schrijven en fotograferen houd je je herinneringen levend. Deze blog is er om mooie momenten te delen.

meer over mij

ik ben
gevoelig, graag onder de
mensen, nieuwsgierig, reislustig
enthousiast, onrustig,
zorgzaam, slecht in keuzes
maken

ik woonde eerder in
‘s-Gravenzande, Parijs,
Leeuwarden, Amsterdam
en Den Haag

ik verbleef langere tijd in
Zuid-Afrika (3 maanden)
Zuid-Oost Azië (7 maanden)
Nieuw-Zeeland (3 maanden)
Australië (3 maanden)

ik spreek
vloeiend Nederlands en Engels,
redelijk goed Frans
en een beetje Duits en Spaans

ik houd van
natuur, Frankrijk, fotografie,
avontuur, buiten zijn, strand,
Den Haag, reizen, uit eten, dieren,
Instagram, bloggen en planten

ik probeer
mijn hart te volgen en
te doen wat ik leuk vind

ik vind belangrijk
familie en vrienden, aandacht
voor elkaar, aandacht voor het
milieu, vrijheid

ik droom van
een koophuis, werkend reizen,
een tiny house, een eigen tuin

in mijn vrije tijd
ga ik er graag op uit, ben ik
graag creatief bezig, ben ik in
een restaurant te vinden
of in de natuur

Werkplek Deventer

Hey! Laten we kennismaken 🙂

Heb je een vraag of wil je iets anders leuks met me delen? Vul het contactformulier hier in of stuur me een berichtje op Instagram: @onajourney. Ben je nieuw hier en wil je meer van me weten? Lees dan één van deze blogs. Wil je samenwerken? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina.