ON A JOURNEY
Samenwerken

Samenwerken

Hee! Ik ben Esmeralda, blogger en freelancer in content. Wat mij betreft is er niets leukers dan het creëren van content en anderen enthousiast te maken over mooie plekken (reizen!), hotspots of andere leuke ervaringen. Ik werk graag samen met mooie (duurzame) bedrijven om de meest kwalitatieve content te maken. Laten we samen iets moois creëren!

Hoe?

We kunnen op verschillende manieren samenwerken; met content op mijn website, met mijn Instagramaccount (@onajourneynl) of je kunt mij inhuren als freelance content creator en copywriter.

Samenwerken met On a Journey

Blog & Instagram

On A Journey

Op On a Journey schrijf ik voor mensen die graag wat van de wereld zien. Die graag op pad zijn. Mijn lezers gaan graag op reis, doen niets liever dan nieuwe plekken (hotspots) ontdekken of zijn avontuurlijk en ontsnappen in de natuur.

Doelgroep

Op mijn blog schrijf ik in het Nederlands en ik trek hierdoor vooral Nederlandse bezoekers. De content op mijn Instagram is volledig in het Engels. De leeftijdscategorie van mijn volgers zit voornamelijk tussen de 25 en 34 jaar (48,8%) en de 35 en 44 jaar (23,5%).

Welke mogelijkheden zijn er?

Schrijven over ervaringen maakt mij enthousiast. Ik houd van reizen en eropuit gaan en ik deel hierover graag mijn tips met anderen. We kunnen op verschillende manieren samenwerken. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: persreizen, hotelreviews, restaurantreviews, gesponsorde blogs of linkbuilding. Heb je een leuk idee voor een samenwerking of heb je een vraag? Stuur een bericht via het contactformulier hieronder of via esmeralda (@) onajourney.nl.

Wat vind ik belangrijk in een samenwerking?
 • De ervaring en/of het product en het merk moeten passen bij mijn blog/Instagram en bij mijzelf. Ik wil volledig achter de samenwerking staan.
 • Duurzaamheid vind ik een belangrijk onderwerp.
 • Kwaliteit. Ik lever graag kwaliteit. Ik vind het belangrijk om samen iets moois neer te zetten.
 • Duidelijkheid en helderheid. Zo weten we samen waar we aan toe zijn.

Huur mij in als freelance content creator en copywriter

Ik werk als freelancer en je kunt mij inhuren als freelance content creator en copywriter.

Wat heb ik jou te bieden?

Met mijn passie voor het creëren van content help ik bedrijven om hun boodschap over te brengen. Ik vertaal jouw doelstellingen naar hoogkwalitatieve content en ik zorg ervoor dat jouw merk gezien wordt. Je kunt verschillende soorten content aan mij overlaten. Zowel online als print. Zowel short copy als long copy. Van social media posts en nieuwsbrieven tot blogs en artikelen. Ik ben me ervan bewust dat beeld heel belangrijk is bij het overbrengen van een boodschap. Behalve schrijvend zie je mij dan ook vaak met een camera in mijn hand 😉 Voorbeelden hiervan kun je zien op mijn Instagram. Je kunt mij inhuren voor social media (content & strategie), het schrijven van diverse soorten teksten, websitebeheer & SEO.

Je kunt verschillende soorten content aan mij overlaten.
Zowel online als print. Zowel short copy als long copy.
Van social media posts en nieuwsbrieven tot blogs en artikelen.
Waarom wil je met mij samenwerken?

Het maken van content is mijn passie waar ik mijn ziel en zaligheid in leg. Ik heb ervaring met het creëren en het bewaken van een consistente tone of voice en het bereiken van verschillende doelgroepen. Ik beschik over een achtergrond in content, niet alleen aan de bureauzijde, maar ook aan de klantzijde. Ook heb ik ervaring opgedaan bij zowel grote als kleine bedrijven. Zowel B2C als B2B.

Als je met mij samenwerkt dan kun je er vanuit gaan dat ik:

 • kwaliteit lever
 • creatief ben met woorden
 • met je meedenk.
Favorieten?

Horeca (hotels, restaurants en andere hotspots), natuur, planten, duurzaamheid, musea. Als jouw bedrijf een raakvlak heeft met één van deze onderwerpen, aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Hier schrijf ik graag over. Dat wil overigens niet zeggen dat ik andere onderwerpen uit de weg ga.

Interesse? Stuur een bericht via het contactformulier hieronder.

Dit zeggen anderen

Esmeralda heeft een jaar onze social media content verzorgd. Ze heeft oog voor detail en achter alles wat ze doet zit een gedachtegang. Esmeralda is goed in het volledig ontzorgen van haar klanten, iets waar wij veel baat bij hebben gehad, en zit vol creatieve ideeën. Ze blijft zich ontwikkelen, investeert in kennis en is op de hoogte van de laatste social media trends. Wij kunnen Esmeralda van harte aanbevelen aan andere ondernemers die online zichtbaar(der) willen zijn!
Lindsey Jonker
Co-Founder bij Concierge Provider
We hebben Esmeralda als influencer en content creator vanuit On a Journey op pad mogen sturen naar Flevoland. Mooie content opgeleverd, professionele communicatie en bovenal een heel fijn mens! Dankjewel voor de samenwerking.
Amanda de Nijs
Strategish contentmanager @Honeyguide & Contentstrateeg @Insiders
Ik heb Esmeralda leren kennen bij Hotel Okura Amsterdam en altijd heel positief op onze samenwerking teruggekeken. Dit is dan ook de reden dat ik om haar expertise heb gevraagd toen ik bij ZUID-Media aan de slag ging. Esmeralda weet als geen ander hoe social media werkt en wat ervoor nodig is om er een succes van te maken. Kwaliteit staat voorop en ze heeft een goed oog voor beeld en tekst. Esmeralda is erg professioneel, denkt mee met de bedrijfsvisie en durft kritisch te zijn. Ik kan haar zeker aanbevelen voor klussen op het gebied van contentcreatie, social media en copy.
Roos Bijen
Hoofdredacteur bij ZOZ – Zie Oud Zuid Magazine
Vanuit Honeyguide heb ik met Esmeralda samengewerkt. Ze ging als influencer en content creator vanuit On a Journey op pad richting de groene provincie Flevoland. Onze samenwerking heeft prachtige content opgeleverd.

Ik vond het erg fijn om samen te werken met Esmeralda. Ze heeft een professionele houding, communiceert goed en is ook gewoon een ontzettend leuk persoon!
Anne-Floor van Nunen
Hoofdredacteur Web & Social bij Honeyguide

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht