ON A JOURNEY
Samenwerken

Samenwerken

Hee! Ik ben Esmeralda en ik ben blogger en freelance contentspecialist. Ik ben dol op het creëren van content en er is niets leukers dan anderen enthousiast te maken over mooie plekken (reizen!), hotspots of andere leuke ervaringen. Ik werk graag samen met mooie (duurzame) bedrijven om de meest kwalitatieve content te maken. Het is geweldig om samen iets moois te creëren. Zin in samenwerken?

Hoe?

We kunnen op verschillende manieren samenwerken; met content op mijn website, met mijn Instagramaccount (@onajourneynl) of je kunt mij inhuren als freelance contentspecialist.

Samenwerken met On a Journey

Blog & Instagram

On A Journey

Op On a Journey schrijf ik voor mensen die graag wat van de wereld zien. Die graag op pad zijn. Mijn lezers gaan graag op reis, doen niets liever dan nieuwe plekken (hotspots) ontdekken of zijn avontuurlijk en ontsnappen in de natuur.

Doelgroep

Op mijn blog schrijf ik in het Nederlands en ik trek hierdoor vooral Nederlandse bezoekers. De content op mijn Instagram is volledig in het Engels. Hierdoor heb ik volgers uit veel verschillende landen.  De top 5 landen waar mijn volgers vandaan komen zijn Nederland, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Marokko en Duitsland. De leeftijdscategorie van mijn volgers zit voornamelijk tussen de 25 en 34 jaar (48,8%) en de 35 en 44 jaar (23,5%).

Welke mogelijkheden zijn er?

Schrijven over ervaringen vind ik het allerleukste. Hier word ik ook het meest enthousiast van. Ik houd van reizen en eropuit gaan en ik deel hierover graag mijn tips met anderen. We kunnen op verschillende manieren samenwerken. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: persreizen, hotelreviews, restaurantreviews, gesponsorde blogs of linkbuilding. Heb je een leuk idee voor een samenwerking of heb je een vraag? Stuur een bericht via het contactformulier hieronder of via esmeralda (@) onajourney.nl.

Wat vind ik belangrijk in een samenwerking?
 • De ervaring en/of het product en het merk moeten passen bij mijn blog/Instagram en bij mijzelf. Ik wil volledig achter de samenwerking staan.
 • Duurzaamheid vind ik een belangrijk onderwerp.
 • Kwaliteit. Ik lever graag kwaliteit. Ik vind het belangrijk om samen iets moois neer te zetten.
 • Duidelijkheid en helderheid. Zo weten we samen waar we aan toe zijn.

Huur mij in als freelance contentspecialist

Ik werk als freelancer en je kunt mij inhuren als freelance contentspecialist.

Wat heb ik jou te bieden?

Met mijn passie voor het creëren van content help ik bedrijven om hun boodschap over te brengen. Ik vertaal jouw doelstellingen naar hoogkwalitatieve content en ik zorg ervoor dat jouw merk gezien wordt. Je kunt verschillende soorten content aan mij overlaten. Zowel online als print. Zowel short copy als long copy. Van social media posts en nieuwsbrieven tot blogs en artikelen. Ik ben me ervan bewust dat beeld heel belangrijk is bij het overbrengen van een boodschap. Naast schrijven zie je mij dan ook vaak met een systeemcamera of telefoon in mijn hand 😉 Voorbeelden hiervan kun je zien op mijn Instagram. Je kunt mij inhuren voor social media (content & strategie), schrijven, websitebeheer & SEO.

Je kunt verschillende soorten content aan mij overlaten. Zowel online als print. Zowel short copy als long copy. Van social media posts en nieuwsbrieven tot blogs en artikelen.
Waarom wil je met mij samenwerken?

Het maken van content is mijn passie waar ik mijn ziel en zaligheid in leg. Ik heb ervaring met het creëren en het bewaken van een consistente tone of voice en het bereiken van verschillende doelgroepen. Ik beschik over een achtergrond in content, niet alleen aan de bureauzijde, maar ook aan de klantzijde. Ook heb ik ervaring opgedaan bij zowel grote als kleine bedrijven. Zowel B2C als B2B.

Als je met mij samenwerkt dan kun je er vanuit gaan dat ik:

 • kwaliteit lever
 • creatief ben met woorden
 • met je meedenk.
Favorieten?

Horeca (hotels, restaurants en andere hotspots), natuur, planten, duurzaamheid, musea. Als jouw bedrijf een raakvlak heeft met één van deze onderwerpen, aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Hier schrijf ik graag over. Dat wil overigens niet zeggen dat ik andere onderwerpen uit de weg ga.

Interesse? Stuur een bericht via het contactformulier hieronder.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht