Blend artwork + coffee: een stijlvolle mini oase middenin Rotterdam-centrum
Blend artwork + coffee: een stijlvolle mini oase middenin Rotterdam-centrum

Blend artwork + coffee: een stijlvolle mini oase middenin Rotterdam-centrum

Minimalistisch, arty en smaakvol: Blend artwork + coffee (voorheen Studio Unfolded) is een mini oase middenin Rotterdam-centrum. Een fijne break gedurende jouw dagje Rotterdam of de perfecte plek voor een rustige zondagmiddag.

Deze hotspot is er niet zomaar één. Stijl is hier het codewoord.

Eten dat er perfect esthetisch uitziet. Kun jij er ook zo van genieten?

Eetbare kunstwerkjes in een minimalistische setting

Bij Blend artwork + coffee (voorheen Studio Unfolded) geniet je van heerlijke ontbijt-, brunch- of lunchgerechten die eruit zien als ware kunstwerkjes. Eigenaren Christine en Maarten – liefhebbers van goed eten, koffie, design en fotografie – namen deze stijlvolle hotspot over van fotografe Sophia van den Hoek. Hier is alles kunst: van het minimalistische interieur en de bijzondere gerechten tot de arty items die je er kunt kopen.

Ik spotte deze plek op Instagram en sloeg ‘m gelijk op in mijn ‘hotspots’ mapje. De gerechten zijn een lust voor het oog en ik dacht alleen maar: hier moet ik heen! Ik genoot van één van de meest instagrammable gerechtjes van Blend artwork + coffee. Labneh met dukkah. Het was erg smaakvol. Ook de cappuccino en huisgemaakt ijsthee waren goed. Naast labneh bestel je hier ook heerlijke andere gerechten zoals yoghurt met vers fruit en huisgemaakte granola, kimchi tosti’s, burrata, pompoen-linzensoep en meer.

Blend artwork + coffee is klein maar fijn, met een paar tafeltjes. Naast ontbijten, lunchen en koffie drinken kun je hier ook mooie boeken (o.a. kunst- en kookboeken), koffie en keramiek kopen. Aan de achterkant van de zaak vind je ook een tuin. Dit lijkt me met mooi weer een heerlijke plek om te zitten. Ik ga snel eens terug als de zon schijnt!

Deze gerechten zien eruit als kleine kunstwerken, nietwaar?

Je vindt Blend artwork + coffee (vorheen Studio Unfolded) aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam.

Blend artwork + coffee | @blendartwork
Ontbijt | Lunch | Koffie | Shop | Budget: €€
Nieuwe Binnenweg 305A, Rotterdam

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *