Opluchting en blijdschap: IK HEB EEN HUIS!
Opluchting en blijdschap: IK HEB EEN HUIS!

Opluchting en blijdschap: IK HEB EEN HUIS!

Ja, echt waar, ik zou wel kunnen huilen van blijdschap. Doe ik niet hoor. In plaats daarvan heb ik een hele grote lach op mijn gezicht.

Guysssss ik heb eindelijk een appartement gevonden in mijn oh-zo-geliefde stad Den Haag!

Ik ben zo opgelucht en zoooo ontzettend blij. Het vinden van een appartement was niet makkelijk. Zoals bij velen wel bekend is een huis vinden in deze periode überhaupt al een langdurend proces, maar omdat ik begin dit jaar ben begonnen als freelancer was het voor mij nog een stukje uitdagender.

Bloed, zweet en tranen heeft het me gekost.

(Hiernaast zie je mij op het prachtige Lange Voorhout. Hier kom ik altijd heel graag. Mooi in elk seizoen.)

Esmeralda Lange Voorhout Den Haag

Na heel lang zoeken en velen malen ‘nee’ en ‘helaas’ heb ik een fijne plek gevonden in het Regentessekwartier (voor de kenners onder ons ;-)). Een hele gezellige wijk, niet ver van waar ik eerder woonde. Ik ken de buurt dus al redelijk goed. De locatie is echt perfect, want ik zit zowel dichtbij het strand (15 minuten fietsen) als het centrum (8 minuten fietsen). De tijd kan me niet snel genoeg gaan. Op 30 november krijg ik de sleutel, wat betekent dat ik nog maar 13 dagen hoef te wachten.

Den Haag – mijn favoriete stad op deze aardbol – wat heb ik je gemist. Ookal ben ik eigenlijk nooit ver weggeweest. Ik kwam er afgelopen jaar nog steeds vaak meerdere keren per week, maar toch, vanaf 1 december ben ik écht terug en mag ik mij weer inwoner van Den Haag noemen.

Ik kan niet wachten op gezelligheid met mijn vriendinnen (meerdere vriendinnen van mij wonen op loop- en fietsafstand (!)), eindelijk weer beginnen met yoga (een 20-rittenkaart ligt al een jaar op mij te wachten), drankjes op donderdagavond en mijn nieuwe buurt verder te ontdekken.

Ohhhhh YES!!!!! ❤️❤️❤️❤️

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *