Nieuwe reisplannen! Nog 6 dagen :)
Nieuwe reisplannen! Nog 6 dagen :)

Nieuwe reisplannen! Nog 6 dagen :)

Jaren droom ik al over een volgende reis. Volgende week is het zover. Soms kan ik nog niet geloven dat het echt zo is. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit avontuur mag gaan beleven. Spanning en een gevoel van ‘ik-kan-niet-meer-wachten’ wisselen zich af. Ik vertrek opnieuw met mijn backpack en ga reizen door Nieuw-Zeeland en Australië. Het plan is een half jaar weg te gaan. Ik vlieg naar Auckland en begin hier mijn reis van noord naar zuid.

Na 3 maanden vertrek ik naar Sydney. Rond die tijd komen mijn ouders langs en gaan we met een camper de Great Ocean Road doen 🙂 heel veel zin in! Na hun vertrek ga ik bedenken wat ik ga doen. Of ik ga werk zoeken (ik heb een Work Holiday Visum) of ik ga verder reizen langs de Oostkust.

Reizen. Ik kan niet wachten om dat gevoel van vrijheid weer te ervaren. Lekker onderweg, nieuwe mensen ontmoeten en genieten van al het moois om mij heen. Ik ben gek op de natuur!
Ik ga proberen zo vaak mogelijk proberen te schrijven om jullie up-to-date te houden en mijn mooiste foto’s plaats ik op Instagram (www.instagram.com/onajourneynl).

Aanstaande maandag vertrek ik! Volgen jullie mij weer tijdens deze reis? Stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *