Off to explore. Let’s go to Cuba!
Off to explore. Let’s go to Cuba!

Off to explore. Let’s go to Cuba!

Het is tijd voor avontuur. De backpack is weer ingepakt. Wat is dat een heerlijk gevoel. We gaan! Morgenochtend ga ik weer op reis. Eindelijk is het zover: morgen vliegen Laura en ik naar Cuba. En ik ben zó excited.

Ik kan niet wachten om samen dit prachtige land te gaan ontdekken. Wat ben ik benieuwd. Naar de mensen, de cultuur, de natuur, de mooie steden, de foto’s die ik ga maken (veel!), de heerlijke cocktails, de salsa, de stranden, wéér die vrijheid, het backpacken en lekker doen waar je zin in hebt. Wat is er nou fijner dan reizen? En dan zo’n mooie bestemming. Cuba staat al heel lang op mijn lijstje en lijkt me erg bijzonder. Een land met een rijke historie en geheel eigen cultuur. We gaan het ervaren.

We hebben veel op ons lijstje staan. We komen aan in Havana en beginnen daar onze reis. Wat moet dit een mooie authentieke stad zijn! We gaan hier natuurlijk Cuba als eerste ontdekken en cultuur opsnuiven 😉 Na een aantal dagen reizen we verder via Las Terrazas richting Viñales. Deze omgeving staat bekend om zijn tabaksplantages en mooie natuur. Vervolgens reizen we verder naar Trinidad. Hier ben ik ontzettend benieuwd naar. Je schijnt terug te gaan in de tijd. Dit plaatsje staat dan ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Ik denk dat ik hier mijn camera niet meer loslaat haha! Gezien we drie weken de tijd hebben zijn we van plan hierna verder te reizen naar het zuiden. We zijn namelijk ook wel erg benieuwd naar Santiago de Cuba en Baracoa (gelegen in het verre zuid-oosten van het eiland). Maar: alles ligt nog open. We hebben alleen de eerste nacht gereserveerd dus we kunnen zelf bepalen hoe lang we ergens blijven. We zullen dus ter plekke bepalen wat er op ons pad komt.

Eigenlijk willen we alles wel meemaken en zien. Maar we gaan ook lekker relaxen tussendoor. Gewoon kijken wat er op ons pad komt. Drie weken lang gaan we heerlijk genieten. Ik kan niet wachten!

Ik hoop dat ik af en toe internet heb (het schijnt erg schaars te zijn in Cuba, misschien ook wel goed om even af te kicken!) zodat ik jullie op de hoogte kan houden met wat blogs en foto’s (Instagram!) of via Facebook. Zo niet, wacht dan rustig af ;). Zodra ik terug ben kunnen jullie natuurlijk veel verwachten. Foto’s, veel blogs en misschien ook wel video’s. Leuk als jullie me volgen 🙂

Tot snel!

DSC03333

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *