Persoonlijke update: positieve ontwikkelingen
Persoonlijke update: positieve ontwikkelingen

Persoonlijke update: positieve ontwikkelingen

De laatste weken is het een beetje stil geweest op mijn blog.  Maar, niet zonder reden! Er zijn veel positieve ontwikkelingen gaande in mijn leven de laatste tijd. Naast het delen van mijn reisavonturen, hotspots en andere leuke dingen vind ik het ook leuk om meer over mezelf te delen hier, zodat je me beter leren kennen. Het lijkt me een goed moment voor een update! Voordat ik mijn nieuws met je deel, geef ik een korte inleiding 😉

2021, was een lastig jaar. Uitdagend op sommige momenten. Binnen hetzelfde jaar zegde ik twee keer mijn baan op en heb ik mijn mooie appartement moeten verlaten. Dit waren moeilijke beslissingen, maar nu ik terugkijk ben ik trots dat ik voor mijn eigen geluk kies.

2022 is voor mij het jaar van verandering. Meer luisteren naar mijn gevoel en doen wat goed mij is. Dat is hoe ik het wil gaan doen. En dat is ook waar ik op dit moment al mee bezig ben. Ik vind het leuk om wat van de laatste ontwikkelingen te delen. Schrijven vind ik fijn en biedt perspectief en wie weet heb jij er ook wat aan 🙂

freelancer kamer van koophandel

Ik ben freelancer!

YES! Sinds maart ben ik freelance contentspecialist. Ik heb mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Nederland en ik ben nu officieel ondernemer!

Na jaren als social media specialist te hebben gewerkt en vanwege mijn liefde voor het maken van content besloot ik dat het tijd was om naar mijn hart te luisteren. Om te doen wat goed voor me is en wat ik echt wil en leuk vind. Dit ging (natuurlijk) niet over één nacht ijs. Ik heb hier vaker over nagedacht en nu heb ik de sprong in het diepe genomen.

Wat doe ik?

Ik ben beschikbaar voor werk als contentspecialist, tekstschrijver, blogger en (online)redacteur.

Heel leuk: ik ben al begonnen met mijn eerste freelanceproject! Ik werk voor ZUID Media in Amsterdam als social media manager & online redacteur. Naast mijn werk als freelancer ga ik natuurlijk verder met schrijven op deze website en je kunt me nog steeds blijven volgen op Instagram via @onajourneynl.

Lijkt het je leuk om samen te werken? Je vindt hier meer informatie over hoe we samen kunnen werken en wat ik je te bieden heb. Je leest er ook meer over waar mijn interesses liggen op werkgebied. Wie weet zijn we een leuke match!

Ik ben heel blij met deze stap en kijk uit naar wat komen gaat. Ik ben gelijk goed begonnen, want mijn eerste workation in Spanje zit er alweer op 😉

Workation

Ik dacht, laat ik gelijk goed beginnen 😉 Mijn eerste maand als freelancer en ik ga gelijk op workation. Het is iets wat ik altijd al eens wilde doen. Ik had altijd al in gedachten: áls ik begin als freelancer, dan wil ik dolgraag kijken hoe het is om online te werken in het buitenland. Ik was er gewoon heel benieuwd naar. Vooral natuurlijk omdat ik dol ben op reizen.

Afgelopen weken heb ik 2,5 week door Spanje gereisd. Voor het eerst heb ik online gewerkt op reis. Deze trip was een combinatie van vakantie en werk. Binnenkort deel ik meer over mijn avonturen in Spanje, maar ik kan alvast zeggen dat het werken in het buitenland goed is bevallen. Hierover volgt snel meer! In de tussentijd kun je mijn Spanje highlight op Instagram bekijken met stories van deze reis.

Copywriter in wording

Naast dat ik net ben gestart als freelancer ben ik ook net vorige week begonnen met een post-hbo copywriting aan de Hogeschool Utrecht. Al een tijdje was ik op zoek naar een manier om mezelf te ontwikkelen. Nieuwe dingen leren is leuk en het kan me helpen in mijn verdere carrière. Eind juni rond ik dit project hopelijk met succes af. In de toekomst ben ik dus ook beschikbaar voor opdrachten in copywriting 😉

En verder?

De komende weken ben ik weer veel aan het schrijven en binnenkort komen er weer lekker veel blogs online. Natuurlijk kun je blogs verwachten over mijn avonturen in Spanje. Daarnaast staan er nog meer leuke blogs te wachten over onder andere, Frankrijk, Nederland, Nieuw-Zeeland, Azië en meer van Europa

Ik kan niet wachten om weer meer te delen. Ik hoop je hier op mijn blog te zien (leuk als je een comment achterlaat!) en op Instagram!

Liefs, Es

XOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *