VERHUISD! Terug in mijn geliefde stad: Den Haag
VERHUISD! Terug in mijn geliefde stad: Den Haag

VERHUISD! Terug in mijn geliefde stad: Den Haag

YES, ik ben verhuisd!!! Ik woon eindelijk weer in mijn favoriete stad: Den Haag. Ik kan nog steeds niet geloven hoe het me uiteindelijk – na een lange periode van zoeken – toch gelukt is om een leuke woning te vinden op een fijne locatie. Het kostte me bloed, zweet en tranen, maar zo zie je maar: de aanhouder wint ; -)

Den Haag

Mijn nieuwe woonplek is op steenworp afstand van mijn vorige buurt, waardoor ik me vrijwel vanaf het begin gelijk thuis voel in mijn nieuwe huis. Ik ken mijn nieuwe buurt al redelijk goed dus dat scheelt een hele hoop. Ook wonen de meeste van mijn vriendinnen om de hoek, wat trouwens echt een droom is die uitkomt. Dat heb ik sinds mijn studententijd niet meer gehad.

De afgelopen twee weken heb ik de tijd genomen om weer een beetje te wennen. Ik maakte wat wandelingen in mijn nieuwe buurt, mijn vriendinnen kwamen langs om te eten en te borrelen en ik ontdekte nieuwe winkels en hotspots. Tot nu toe geniet ik er met volle teugen van dat ik weer in de stad woon. Ik kan niet wachten op alle nieuwe avonturen die eraan komen. Natuurlijk neem ik jullie virtueel met liefde mee op deze avonturen 😉

Tips van jouw local in Den Haag

Terug zijn in de stad betekent ook dichtbij daar waar the magic happens. Dit klinkt een beetje dramatisch haha, maar zodra er bijvoorbeeld nieuwe hotspots worden geopend of leuke dingen worden georganiseerd in de stad, dan kan ik er vanaf nu weer makkelijk langsgaan en erover schrijven. Vanaf nu kun je lekker veel content over Den Haag verwachten, want nu ik er eindelijk weer woon kan ik natuurlijk niet wachten om weer mijn ervaringen en beste tips met jullie te delen over deze mooie stad. Ik ken de stad goed en laat met liefde aan jou zien wat Den Haag zo leuk maakt!

Op dit moment ben ik lekker veel aan het schrijven. Ik heb mijn ‘flow’ weer teruggevonden na mijn verhuizing. Naast de vele hotspots die ik te delen heb deel ik natuurlijk ook nog graag mijn reistips met jullie. Velen van jullie hebben gevraagd of ik meer van mijn reizen wil delen. Komende week komt er een blog over Nieuw-Zeeland aan.

Regentesselaan Den Haag

Ontdek Den Haag zelf

Woon je ook in Den Haag en ga je er graag op uit in eigen stad? Of ga je binnenkort een weekendje naar Den Haag en ben je op zoek naar leuke tips? Ik schreef eerder al meerdere blogs met vele leuke hotspots en andere leuke dingen om te doen in de stad. Veel plezier met het lezen van deze Den Haag-blogs.

Ondertussen ga ik genieten van het stadsleven ✌️

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *